Код на производот за телефонски нарачки: 184

  • Категории

  • Поддршка

  • За нас

Код на производот за телефонски нарачки: 184


Почетна страница > Pure Lite

Уште само 5 артикли на залиха

Продадени 71 парчиња во последните 24 часа

150 луѓе во моментот го гледаат овој производ

Стерилзатор на четки за заби Pure Lite

Погрижете се четките за заби што ги користите секојдневно да бидат чисти и без штетни бактерии што се таложат врз нив, особено ако се чуваат во близина на ВЦ школката.
Производот не е достапен во продавниците!
Оцена 4,7 / 5
1x 490ден
Топ селекција 2x 980ден
3x 1470ден

980ден 490ден

Сигурна и брза достава

ГИ ЕЛИМИНИРА БАКТЕРИИТЕ ОД ЧЕТКИЧКАТА ЗА ЗАБИ

Pure Lite е уред кој емитира УВ светлина која уништува бактерии кои се таложат на четкичката за заби.

ЕФИКАСЕН И СИГУРЕН ЗА УПОТРЕБА

Функционира така што емитирањето на УВ светлина почнува кога ќе се затвори капакот. Емитирањето трае се додека капакот е затворен, па УВ зраците не доаѓаат во допир со луѓето.

ИСЧИСТЕТЕ ГО И ДРУГИОТ КОЗМЕТИЧКИ ПРИБОР

Со Pure Lite, можете ефикасно да исчистите пинцети, ножици и апликатори за шминка кои се исто така склони кон таложење бактерии.

СОВРШЕН ЗА ПАТУВАЊЕ

Мал и компактен, Pure Lite е идеален сад во кој ќе ја носите четката за заби додека патувате и ќе бидете сигурни дека на неа не се собира нечистотија.

ЧЕТКИЧКИ СИГУРНИ ЗА УПОТРЕБА И ВО МАЛО КУПАТИЛО

Фекалните и другите бактерии уште полесно се таложат на четките ако се чуваат во близина на ВЦ школката, што е често во малите купатила. Pure Lite ги прави сгурни за употреба.

АВТОМАТСКО ГАСЕЊЕ

После 6 минути емитирање на УВ светло автоматски се гаси. Исто така, се прекинува во моментот кога ќе го отворите капакот.

Додадете во кошничката

0ден ден

100% сигурно купување