Код на производот за телефонски нарачки: 1900

  • Категории

  • Поддршка

  • За нас

Код на производот за телефонски нарачки: 1900


Почетна страница > Neeby

Спортски држач за колена Neeby

Ефикасната и ергономска заштита на коленото го олеснува движењето, спортот и рекреацијата.

Плаќање при прием

Сигурна и брза достава

Потполно сигурно купување со можност за враќање без прашања

Заштитете го коленото и уживајте во спортски активности

Корсетот со висок квалитет целосно се прилагодува на вашето колено и обезбедува целосна заштита.

ЗАШТИТИ ОД ПОВРЕДА

Тој е дизајниран да го заштитува коленото поради паѓање на тврди површини или во случај на судир од колено на колено.

СОВРЕМЕН И ФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЈН

Ги намалува оптоварувањата коленото страда. Идеален е за пешачење, но и за рекреативни и професионални спортови!

СВЕТЛИНА И ВЕНТИЛАТИВНО

Корсетот со висок квалитет и овозможува на кожата да дише. Тој е исклучително лесен и не го затегнува коленото за време на носењето.

НЕ СЛИЗИ И НЕ ПА FА

Направен е од високо квалитетни влакна кои спречуваат паѓање поради физичка активност.

Подобрете ги спортските перформанси без ограничувања

Корсетот не го ограничува движењето на кој било начин, со што ви овозможува да продолжите да доминирате во спортските терени.

Вратете се на спортување

Овој корсет е идеален за трчање, атлетика, џогирање, возење велосипед, пешачење, фудбал, кошарка и сите други спортови.

Ја одржува стабилноста на коленото

Со висок ефект на компресија, корсетот одржува оптимална стабилност и функционалност на коленото за време на сите видови активности.

Нуди поддршка за компресија

Оваа потпора на коленото е погодна за секојдневна употреба.

Уште само 5 артикли на залиха

Продадени 71 парчиња во последните 24 часа

150 луѓе во моментот го гледаат овој производ

🆕 Ефикасна и ергономска заштита на коленото го олеснува движењето, спортот и рекреацијата 🏃 Материјали: 70% најлон, 20% спандекс, 10% гума
Производот не е достапен во продавниците!
Оцена 4,7 / 5
Величина:
1x 590ден
Топ селекција 2x 1180ден
3x 1770ден

1180ден 590ден

Сигурна и брза достава

Опис:

Neeby е еластичен корсет за компресија кој обезбедува ефикасна и ергономска заштита на коленото.

Цел:

Наменет е за квалитетна поддршка и стабилност на коленото при физички активности.

Материјали:

70% најлон, 20% спандекс, 10% гума

Боја:

Виолетово-црна

Додадете во кошничката

0ден ден

100% сигурно купување