Код на производот за телефонски нарачки: 0955

  • Категории

  • Поддршка

  • За нас

Код на производот за телефонски нарачки: 0955


Почетна страница > KottX

KottX - паричник за картички со метална кутија

Минималистички паричник за кликнување!

Плаќање при прием

Сигурна и брза достава

Потполно сигурно купување со можност за враќање без прашања

Уште само 5 артикли на залиха

Продадени 71 парчиња во последните 24 часа

150 луѓе во моментот го гледаат овој производ

Паметниот дизајн на овој мал паричник за картички ви овозможува да носите повеќе различни картички во него. Паричникот KottX содржи метална кутија и практични прегради. Користете го најголемиот оддел за брз пристап до картичките што најмногу ги користите - со еден клик на дното на паричникот, картичките ќе се појават и лесно ќе ги извадите! Организирајте ги вашите лични документи, картички и хартиени пари уредно, кои ќе бидат заштитени од оштетување на овој паричник благодарение на неговите меки, заоблени внатрешни рабови. ● За повеќе картички ● Со заштита од пад ● Димензии: 9,4 см х 6,5 см х 1,8 см.
Производот не е достапен во продавниците!
Оцена 4,7 / 5
1x 490ден
Топ селекција 2x 980ден
3x 1470ден

980ден 490ден

Сигурна и брза достава

Додадете во кошничката

0ден ден

100% сигурно купување