Код на производот за телефонски нарачки: 1966

  • Категории

  • Поддршка

  • За нас

Код на производот за телефонски нарачки: 1966


Почетна страница > Janelle

Janelle - екстравагантна блуза

Атрактивна и невообичаена блуза со нота на филмски гламур, која секогаш ќе ја изберете кога сакате да ве забележат!

Плаќање при прием

Сигурна и брза достава

Потполно сигурно купување со можност за враќање без прашања

Уште само 5 артикли на залиха

Продадени 71 парчиња во последните 24 часа

150 луѓе во моментот го гледаат овој производ

Атрактивна и невообичаена блуза со доза на филмски гламур. Материјал: 100% полиестер
Производот не е достапен во продавниците!
Оцена 4,7 / 5
Величина:
1x 790ден
Топ селекција 2x 1580ден
3x 2370ден

1580ден 790ден

Сигурна и брза достава

Додадете во кошничката

0ден ден

100% сигурно купување