Код на производот за телефонски нарачки: 2397

  • Категории

  • Поддршка

  • За нас

Код на производот за телефонски нарачки: 2397


Почетна страница > Irvas

Уште само 5 артикли на залиха

Продадени 71 парчиња во последните 24 часа

150 луѓе во моментот го гледаат овој производ

3Д Божиќна честитка Irvas

Изненадете некој специјален со луксузна 3Д Божиќна честитка!
Производот не е достапен во продавниците!
Оцена 4,7 / 5
1x 290ден
Топ селекција 2x 580ден
3x 870ден

580ден 290ден

Сигурна и брза достава

Заборавете на здодевните и вообичаени картички

Ова е сосема различна картичка од оние што ги користевме. Се одликува со уникатен 3D дизајн - кога ќе го отворите, се појавуваат ирваси и кочии.

Празничен дизајн

Корицата е во празнична црвена боја и се карактеризира со ласерски исечен и печатен дизајн, што укажува на она што е внатре во картичката. Изгледа луксузно и може да се запечати за лесно испраќање.

Незаборавен подарок

Оваа картичка е незаборавен подарок што може да се чува како спомен.

Картичката за празници повторно е популарна

Заборавете на е-пошта и СМС пораки за одмор. Испраќањето празнични картички е повторно популарно и со оваа ќе се истакнете.

Додадете во кошничката

0ден ден

100% сигурно купување