Код на производот за телефонски нарачки: 199

  • Категории

  • Поддршка

  • За нас

Код на производот за телефонски нарачки: 199


Почетна страница > Gym Energy Duo

Уште само 5 артикли на залиха

Продадени 71 парчиња во последните 24 часа

150 луѓе во моментот го гледаат овој производ

Gym Energy Duo - електростимулатор

Ги стимулира мускулите и помага при обликувањето на телото брзо и лесно!
Производот не е достапен во продавниците!
Оцена 4,7 / 5
1x 590ден
Топ селекција 2x 1180ден
3x 1770ден

1180ден 590ден

Сигурна и брза достава

Дефинирај ги мускулите во удобноста на својот дом

Конечно можете да ги обликувате проблематичните делови на телото без заморни вежби. Можете да го користите за дефинирање на задникот, бутините колковите, нозете...

Различни програми на работа

Едноставен е за користење, а различните програми на работа и интезитети ти овозможуваат да го прилагодиш стимулаторот на своите потреби.

Професионален EMS третман

Електростимулатор за витка линија која испраќа сигнали директно во мускулите предизвикувајќи нивно стегање и опуштање

Додадете во кошничката

0ден ден

100% сигурно купување