Код на производот за телефонски нарачки: 196

  • Категории

  • Поддршка

  • За нас

Код на производот за телефонски нарачки: 196


Почетна страница > Eco Save Ball

Eco Save Ball топка за машина за перење на алишта

Едноставна топка со која ефикасно ќе ги намалите трошоците за перење на алишта

Плаќање при прием

Сигурна и брза достава

Потполно сигурно купување со можност за враќање без прашања

Уште само 5 артикли на залиха

Продадени 71 парчиња во последните 24 часа

150 луѓе во моментот го гледаат овој производ

Намалете ја потрошувачката на детергент, вода, електрична енергија и имајте беспрекорно чисти алишта!
Производот не е достапен во продавниците!
Оцена 4,7 / 5
1x 390ден
Топ селекција 2x 780ден
3x 1170ден

780ден 390ден

Сигурна и брза достава

Додадете во кошничката

0ден ден

100% сигурно купување