Код на производот за телефонски нарачки: 1919

  • Категории

  • Поддршка

  • За нас

Код на производот за телефонски нарачки: 1919


Почетна страница > Coltello

Coltello - Универзален нож за сечење

Нож за сечење со врвен квалитет со кој можете лесно и брзо да го организирате дворот, да ја косите тревата, да ги отстраните плевелите и грмушките

Плаќање при прием

Сигурна и брза достава

Потполно сигурно купување со можност за враќање без прашања

Уште само 5 артикли на залиха

Продадени 71 парчиња во последните 24 часа

150 луѓе во моментот го гледаат овој производ

Ноже за сечење со врвен квалитет со кој можете лесно и брзо да го средувате дворот, да ја косите тревата, да ги отстранувате плевелите и грмушките
Производот не е достапен во продавниците!
Оцена 4,7 / 5
1x 490ден
Топ селекција 2x 980ден
3x 1470ден

980ден 490ден

Сигурна и брза достава
 

Додадете во кошничката

0ден ден

100% сигурно купување