Код на производот за телефонски нарачки: 1405

  • Категории

  • Поддршка

  • За нас

Код на производот за телефонски нарачки: 1405


Почетна страница > Bladero

Уште само 5 артикли на залиха

Продадени 71 парчиња во последните 24 часа

150 луѓе во моментот го гледаат овој производ

Стабилен острилка за ножеви Бладеро

Трикратниот систем и врвните материјали ги прават ножевите за острење полесно и побезбедно!
Производот не е достапен во продавниците!
Оцена 4,7 / 5
1x 390ден
Топ селекција 2x 780ден
3x 1170ден

780ден 390ден

Сигурна и брза достава

КАНИФИ ШАРП САКАТ ПРОФЕСИОНАЛНО

На 3 удари, претворете ги тапите и оштетените кујнски ножеви во совршено остри и практични, како ножевите на професионалните готвачи. Нема повеќе тортура и уништување на храната!

ПРЕГЛЕДУВАЕ НА МОНИТЕ

Првиот од трите слотови преку кои ќе го поминете ножот отстранува какво било оштетување на ножот предизвикано од употреба на несоодветни острилки.

BLЕЛОТО BEЕ БИДЕ ПОВЕЕ ПРОТИВ

Овој стабилен острилка за ножеви со фин дијамантски слот, ја враќа V-формата на сечилото и ја прави исклучително остра.

TUNGSTEN CARBIDE BLADE

Го претвора грубиот острилка за карбид од волфрам и најтапите кујнски ножеви во жилети. Ги изострува сите видови ножеви и лопати.

БЕЗБЕДНО, БЕШЕ И ПРАКТИЧКО ПРИДРУУВА OFЕ НА СИТЕ ЛИЦА НА ЗНАЕЕ

Влечувањето ножеви низ острилка никогаш не било полесно и побезбедно! Паметниот дизајн и сигурниот држач го прават острилото стабилен и безбеден од повреди.

ПОГЛЕД ПОГЛЕД НА ФУНКЦИЈАЛНОСТА

1 ергономска рачка 2 Три слотови за различно ниво на острење 3 стабилен држач

Додадете во кошничката

0ден ден

100% сигурно купување