Код на производот за телефонски нарачки: 2193

  • Категории

  • Поддршка

  • За нас

Код на производот за телефонски нарачки: 2193


Почетна страница > Axsio Full HD

Уште само 5 артикли на залиха

Продадени 71 парчиња во последните 24 часа

150 луѓе во моментот го гледаат овој производ

Мини ротирачка безбедносна камера Axsio Full HD

Снимете непредвидени настани и обезбедете го вашиот дом со мала, но моќна камера
Производот не е достапен во продавниците!
Оцена 4,7 / 5
1x 590ден
Топ селекција 2x 1180ден
3x 1770ден

1180ден 590ден

Сигурна и брза достава

Детекторот за движење на камерата ќе испрати известување до вашиот телефон

Ротирачката камера снима сè, дури и ноќе

Со овој уред ќе знаете што се случува на вашиот имот

Илустративен приказ на функционалност:

1) Мини камера за надзор 2) Магнетен држач 3) Два USB кабли за поврзување и полнење

Додадете во кошничката

0ден ден

100% сигурно купување